Retourbeleid

Wettelijk zijn we verplicht om een 14 dagen bedenktermijn te hanteren. Wij doen daar voor jou graag een schepje bovenop! Je kunt bij ons je aankoop tot 30 dagen na aankoop retourneren. Als je niet tevreden bent over je aankoop betalen wij het aankoopbedrag terug. Na annulering krijg je vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet jouw artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Je hebt ook het aankoopbewijs nodig.

Om een retourzending in gang te zetten kan je contact met ons opnemen via info@matrix-brillen.nl.

Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je instructies over hoe en waar je het pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd. Let op: een retourzending is voor eigen rekening.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via info@matrix-brillen.nl.

Schade en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen oplossen.


Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt is om het artikel terug te sturen, en zodra de retourzending is geaccepteerd, start je een aparte aankoop voor het nieuwe artikel.


Europese Unie 14 dagen bedenktijd
Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen te annuleren of terug te sturen, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging. Echter krijg je bij Matrix Brillen 30 dagen de tijd om je bestelling te annuleren. Na annulering krijg je vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@matrix-brillen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."


Terugbetalingen
We laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, krijg je binnen 14 dagen automatisch je geld terug via je oorspronkelijke betaalwijze. Denk eraan dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt.

Als er meer dan 15 dagen zijn verstreken sinds we je retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@matrix-brillen.nl.